ROBERTO'S TRATTORIA

ROBERTO'S TRATTORIA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 24 beoordelingen
14 nov 2021 om 0:05 Slechte wijn. Duur maar smaakt als goedkoop
11 nov 2021 om 20:03 I rarely leave a bad review but these pizza’s were not good at all! The crust was extremely hard, there didn’t seem to be any cheese on the vegetarian pizza and overall it was not very tasty. And the tiramisu tasted watery.
7 nov 2021 om 10:45 Tiramisu was like 3 spoons, but taste was good, pana cotta also was really small but good in taste Just a bit to less for 21.- €
23 okt 2021 om 10:31 Het eten was verrassend goed, echt heerlijk!
17 okt 2021 om 20:21 Het Eten was echt vers en super lekker. Bij Robertos Trattoria kan je echt van Italiaanse eten genieten :)
3 okt 2021 om 9:47 It took 50minutes to arrive and when I got the pizzas, they were super cold.
12 sep 2021 om 23:20 Eten zou misschien goed zijn geweest als het niet ijskoud, klef en platgedrukt zou zijn geweest.
6 sep 2021 om 5:52 Mijn favoriete Italiaan in oost. Wij bestellen hier vaak een pizza. Of gaan gezellig in het restaurant eten. Snelle service en kwaliteits pizza’s.
3 sep 2021 om 23:03 Ik was een tourguide voor de bezorger en het eten was- door de lange tour- niet warm en a waste of my time.
3 sep 2021 om 7:07 Top service snelle bezorging. Highly recommend.
29 aug 2021 om 20:59 Het slechtste eten wat ik ooit op TB heb gekregen rauwe pizza pasta carbonara ??? Zo smaakloos gewoon om je te schamen en nog gebeld om de bezorgtijd op te s chuiven
28 aug 2021 om 1:15 Heerlijke pizza en snel geleverd!!. Top bezorgers en goed kwaliteit eten.